Hallo - Reisverslag uit Valparaíso, Chili van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu Hallo - Reisverslag uit Valparaíso, Chili van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu

Door: Koen

Blijf op de hoogte en volg Koen

04 December 2007 | Chili, Valparaíso

Heey mensen! Ik hoop dat alles goed is in het koude nederland! hierzo wel hoor! weer hartstikke veel meegemaakt natuurlijk maar op de verhalen moeten jullie nog maar even lekker 2 weken wachten en dan ben ik thuis! Groetjes koen!

• 04 December 2007 - 22:00

Nadia:

heeyy koen wat leuk dat je weer richting huis bent!! wel fijn zo voor de feestdagen enz..
    maarrr goed we moeten snel maar eens een kopje thee drinken..
    ben inmiddels wel verhuist mjaahh komt goed!!
    xxx nadia

• 04 December 2007 - 23:01

Piet:

ha koen ..........mooie boel .....ziet er goed uit jongeman.........een leuk bericht van je te zien en lezen zo voor sint..5dec.....hier is alles prima de luxe ......veel leuke dingen in en om het atelier in middelburg.....met de familie gaat het goed .....het ziet er bij jouw wel wat zonniger dan hier ...........werk ze en tot later amigo ...goede vlucht en welkom thuis......je vader piet

• 05 December 2007 - 06:33

Sasstevesachamaartje:

Hey Koen,

Lekker de laatste twee weekjes en dan alweer naar huis! Goede reis en tot gauw!!

• 05 December 2007 - 09:05

Sandra:

Heey Koentje!!

Time flies when you're having fun. Lijkt net alsof je nog maar pas weg bent! Maar leuk dat je weer naar het Zeeuwse komt! Heb je wel een klein beetje gemist hoor ;-) Geniet nog even van alles en tot binnenkort!

Kus Sandra

• 05 December 2007 - 10:33

Ellen:

Hé Koen,
    Ziet er goed uit op de foto's. lekker zonnetje, kek brilletje, lekker wijntje.
    Wij kunnen vanavond aan de bisschopswijn want het is 5 december, voor de duidelijkheid; sinterklaasavond.
    Geinige pinguins, maar ja wij hebben ook leuke koolmeesjes hoor..........
    Geniet nog ff van je laatste weekjes, want voor je het weet sta je thuis weer aan de afwas of andere nuttige karweitjes!

Groet en tot snel, Ellen