Hallo
Door: Koen
Blijf op de hoogte en volg Koen
08 November 2007 | Senegal, Dakar
Nou ik ga eens wat leuke sfeer fotos zoeken Toedels!!
09 November 2007 - 08:07
Roy:
eej koentje!!
nou zo te lezen nog steeds alles goed daar!!
met mij ook alles prima.. bij jou in zuid amerika zal het wel wat beter weer zijn als hier want hier trekt het nergens naar, storm en alles..
maar ouwe wanneer kom je weer eens een keer terug..?
groetjes roy and have fun!!
09 November 2007 - 09:59
M. Van Hoek:
Hey Koen,
Ik geniet van al je verhalen, maar ik zit met smart op een serieus verslag van je te wachten! Ik begrijp dat je het heel druk hebt en ben blij dat het je heel goed bevalt aan boord, maar vergeet school niet! Mischien iets voor tijdens de oversteek?!
Veel succes verder; geniet ervan want het is zo februari 2008!
Veel groeten,
Marijke van Hoek -
09 November 2007 - 11:23
Ellen:
Ha Koen,
terwijl de regen/hagel tegen de ramen klettert en de wind hier een fikse WZ 8 blaast, de temperatuur daalt naar ongeveer 7 graden typ ik dit berichtje. Wees maar blij dat je het daar wat warmer hebt! Ik ben benieuwd wat je van "de grote oversteek" vindt en wat je allemaal tegen komt onderweg.
Ik lees dat er weer volop geweest wordt. Altijd leuk zo'n verkleedpartijtje. maareehhhh laat juf marijke neit te lang wachten hé ;-)
Vorige week hebben we Anna verhuisd, 't kamertje heeft een face-lift gehad en zier er nu picobello uit.En wat niet ongunstig is Restaurant "Bazar"ligt om de hoek
Groeten Ellen -
09 November 2007 - 16:20
Marielle:
Heyy Koen,
Das maar niets voor mij al die beesten. Getver!!
Leuke foto's van je feestje! Jij vermaakt je wel daarzo!
Veel plezier.
Groetjes Marielle. -
13 November 2007 - 20:30
Rinus En Loes:
He Koentje,
Eindelijk je site gehad van het kind gehad, dus maar eens een berichtje sturen.
We zien dat je het lekker naar je zin hebt, dus dat is mooi.
We missen je kookkunst wel hoor, zeker nu Yvon ook niet meer thuis is haha!
Een dikke knuffel van ons.
XXX
Rinus en Loes -
18 November 2007 - 10:42
Opa Oma:
Hoi koen,
Was het niet saai op die grote plas? Op het veerse meer zie je tenminste de oevers. Je begint al lekker af te tellen naar half december, we kijken er naar uit je weer in levende lijf te zien. Veel plezier voor de rest van je reis en tot later,
groetjes opa en oma -
28 November 2007 - 08:57
Merel (van De Roei) :
Heyhey Koen,
Ik was je pa aan het interviewen voor een project van de Roosevelt, kom ik er opeens achter dat het jouw pa is en toen gaf ie me je kaartje en vertelde van je spannende avonturen:). Ik heb ze ook zitten lezen; echt super allemaal!! Lijkt me wel iets aparts zo! Geniet ervan, ik zie dat je nog eff onderweg bent...dus zo lang als het duurt: veel plezier!
groetjes Merel