ESPANIOL - Reisverslag uit Vigo, Spanje van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu ESPANIOL - Reisverslag uit Vigo, Spanje van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu

ESPANIOL

Door: Koen

Blijf op de hoogte en volg Koen

25 Augustus 2007 | Spanje, Vigo

Heey iedereen alles goed?
Met mij wel ben nu van wacht veranderd doe nu de 0400-0800 wacht en dan onderhoud tot 1 en dan weer van 1600 tot 2000. Had een dipje een paar dagen geleden was egt oververmoeid gewoon maar dat was maar een dagje en nu ben ik weer gewoon moe!..... Er zijn nu mensen van loyds aan boord die controleren alle veiligheids middelen enzo dus dat is wel intresant om mee te koekeloeren. Gister een fire dril gehad heb mezelf eeen mooie taak toegewezen lekker op het aft mooring dek in het zonnetje zitten en af en toe even kijken of de noodgenerator nog draaide… dus ik zit lekker naar de zee te staren en jawoor dolfijnen!!! Was egt prachtig het water was zo helder dat je ze in de golven zag zwemmen helaas geen fotos daarvan! wel vandaag egt de mooiste zonsondergang ooit gehad en fotos van gemaakt.. Morgen gaat mn beste maatje van boord dus dat is wel ff klote want kon egt goed met m laggen en heb veel van hem geleerd.. Agja hopen dat er een goede vervanger komt! Hoe is het in nederland?
De tijd vliegt hier al bijna een maand voorbij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Owja de kreeften smaken goed hierzo elke avond feest!
Groeten van mij, koen

• 25 Augustus 2007 - 20:46

MarjOlijn:

Lekker dat het lekker gaat.. ;)

Veel plezier nog de komende wekenn!!

Liefss X

• 26 Augustus 2007 - 20:05

Nicole:

Hoi Koen,

In Nederland vliegt de tijd ook. Vanochtend tijdens de koffie de laatste berichten weer gehoord. Veel (werk)plezier,
    groeten familie Dieleman

• 27 Augustus 2007 - 13:05

Johanna:

Haai Koen,
    Altijd goed om te weten waar de grens tussen 'gewoon moe' en oververmoeid ligt... 12 uur in touw is niet niks, zeker als dat altijd maar door gaat. Heb je echt nooit eens een etmaal helemaal vrij? Afijn, de zonsondergang is inderdaad weergaloos en dolfijnen is bijzonder.
    Met mij alles redelijk prima, over drie weken vakantie!!! In verband met vervangingen moet ik deze weken wel 40 uur werken ipv. 32, en daar vond ik mezelf heel zielig mee. Maar als ik jouw verhaal zo lees is dat van mij pies of keek.
    Roetsen gaat redelijk goed, maar word er wel moe van. Gisteren met Derk Thys, Caroleen, Bep en Mark de aqua skipper uitgeprobeerd. Ken je dat? Dat is echt lachen, je wipt over het water op twee soort van skies. Als je uit het ritme wipt, zink je (lachen, met name in bochtjes). 't Kost ons wel iets meer moeite dan bij Jezus destijds, maar bewegen over water is toch niet zo slecht bedacht...
    Maar ik zit nou cladestien op 't werk afleiding te zoeken, dus ik laat het hier weer ff bij.
    Succes met alles, hoe'st met je brandwonden?
    x Jo

• 05 September 2007 - 19:32

Angelines:

We zijn jaloers op jou. Het moet prachtig zijn in zo'n "gigant" te leven en de bijzondere plaatsen in de wereld bezoeken. En ook nog tijd hebben om de kreeft van Vigo te beproeven. Lekker, eh??!!. We zijn in de buurt geweest (Gijón), meer noorderlijk, waar jullie langs hebben gevaren. We volgen nieuwsgierig jouw verdere reis, want het is leuk te weten, beste KOEND.WAARBENJIJ!!!.
    Groeten,
    Angelines en Julián vanuit Middelburg