DAY 2 - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu DAY 2 - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu

DAY 2

Door: Koen

Blijf op de hoogte en volg Koen

30 Juli 2007 | Noorwegen, Oslo

Dag 2, Noordzee windkracht 10 golven 6-9 METER!! Proberen te overleven dus! Wel mooi einde van de dag door beschutting van noorwegen en liggen van de wind!

Groetjes!!

• 31 Juli 2007 - 07:26

Ellen:

Hoi Koen, leuk van je te horen! prachtige hut heb je gekregen! De foto's spreken voor zich, echt prachtig, gelukkig ben je een echt natuurmens ;-)
    We konden "de Rotterdam" de Noordzee op zien varen via de webcam van Hoek van Holland, stoer hoor.
    Zijn al je soorten pasta's er on gebleven bij windkracht 10??
    Veel plezier in Oslo!

groet vanuit middelburg, Ellen

• 31 Juli 2007 - 07:34

Fam Ooms:

Hoi Koen, Heel veel plezier en hou ons op de hoogte met leuke verhaaltjes en mooie foto's
    we zullen er regelmatig naar kijken.
    Groeten Steven

• 31 Juli 2007 - 17:29

Dielemannen,abeelsew:

Hoi Koen, ook wij vinden het leuk om te zien en lezen waar je mee bezig bent. De eerste berichten zijn leuk om te horen. Groeten vanuit een zonnig Middelburg, eindelijk.

• 31 Juli 2007 - 21:07

Piet D:

ha koen .......de golven stonden in de krant deze morgen......extreem voor de tijd van het jaar..........maar met deze boot kan dat toch.........alles ok ..........ook in je luxe hut of ben je inmiddels weer afgedaald naar je reguliere status........ga je goed amigo.........piet