Wereldwonder
Door: Koen
Blijf op de hoogte en volg Koen
15 September 2007 | Egypte, Caïro
Alles oke in nederland?
Met mij wel! Over een paar dagen naar de brug eens kijken hoe dat gaat bevallen niet meer hele dagen zweten maar lekker chillen en navigeren… Ben vandaag een van de zeven wereldwonderen wezen bekijken was erg leuk!!(pyramides en sphynx) Lekker een btje in de woestijn chillen… de egyptenaren waren wel erg erg erg erg erg opdringerig en ik was met clarrisa een vriendinnetje (neej niet mn vriendin) op tour geweest en die was blond… en daar houden ze nogal al van dus op een gegeven moment stonden ze met me te overhandelen hoeveel kamelen ik voor der wouw hebben want we hadden maar even gezegd dat we getrouwd waren en twee kinderen hadden om die gasten een btje weg te jagen maar dat ging niet egt lukken! Maar was wel tof want ik had vrij gekregen voor een ochtendje dus dat was een groot feest in de officers bar!! Zal wel wat fotos toevoegen! Ik ga lekker een biertje drinken! Groetjes uit egypte
P.s thanx voor alle berichtjes!! En opa en oma bedankt voor de kaart!!
16 September 2007 - 20:58
Angelines:
Hola, Koen,
Uitkijken dat jouw 'vriendin' niet wordt omgeruild voor een kameel, want dan wordt de tuin van Ellen en Piet een beetje te klein!!!. Een ding is zeker: de wereld heeft zijn deuren voor jou open gedaan en iedere dag heb je een nieuwe ervaring bij. De wijsheid begint binnen te strommen. Je wordt dus rijker. Niet voor niets heb je jé als getrouwde gepressenteerd!!!. Wat een verscheidenheid aan culturen!!!. Geniet maar ervan en beleef nieuwe ervaringen, zodat we en jouw kinderen later met open mond naar jouw verhallen kunnen luisteren.
Fijne reis verdfer door de wereld en zijn wonderen!!!
Angelines en Julián
Middelburg -
17 September 2007 - 07:23
Ellen:
Ha Koen,
Wat tof dat je vrij hebt gekregen om de pyramides te gaan bekijken! Dit moet een heel bijzondere ervaring zijn.
Gelukkig heb je de kamelen in Egypte gelaten want een paar duiven vinden we wel genoeg hier aan het Molenwater.
Voor jou is het aftellen daar in de machinekamer. Ik ben benieuwd naar je verhalen op de brug. Je gaat in elk geval meer daglicht zien waarschijnlijk.
Hier hebben we een lekker weekendje achter de rug. De roeiers hebben het EK roeifietsen er op zitten, daar was het goed weer voor, weinig wind en droog, zelfs een beetje warm. Hoe ze het gedaan Hebben weet ik niet want het kwam er niet van te gaan kijken.
Wél hebben we een bezoekje gebracht aan "het oliegeultje" waar de sfeer weer als vanouds was....
Groetjes uit Middelburg,
Ellen
17 September 2007 - 07:54
Piet Dieleman:
ha koen...... dat ziet er allemaal prima uit ......zo te zien aan aandacht geen gebrek en vermaak jij je naast de machine- kamer ook......de dame op de foto welke stijl of traditie is dat.... maar in elk geval allebei in het wit..... een hele mooie foto van de piramide....wat een imposante berg stenen ........fijn weer wat van je te zien en horen ....dat wordt op de brug weer een nieuw avontuur .......... veel plezier en succes natuurlijk......hier alles o.k . we mogen weer aan de slag ......vandaag wat regelwerk ...... morgen wat schilderen......amigo het allerbeste ......veel groeten piet -
17 September 2007 - 08:13
Opa Oma:
hoi koen
net als jij ben ik aan het aftellen, nog vier dagen en dan ben ik klaar met de kuur die nu wat last oplevert. Goede firma om je vrij te geven voor de piramide. een tip ga in egypte nooit alleen met een meisje naar de bioscoop, daar komen alleen dames van lichte zeden en zo wordt ze door die kerels dan ook misbruikt, daar doe je als je alleen met haar bent niets tegen.is dennis een medekadet? zo ja wat is zijn adres? opa kwam toevallig op zijn site maar kan hem niet meer terugvinden die schrijft ook leuke berichten. We zijn een beetje jaloers op al je mooie ervaringen, wat zal jij een boel meer te vertellen hebben als je terug bent. De volgende groep gasten is nu zeker aan boord. Fijn dat je het oostelijk stuk van de middellandse zee bovendeks kan bekijken, veel plezier en genietse.
groetjes opa oma. -
17 September 2007 - 09:02
Roy:
eeej ouwe TREKgans!!!
alles is zo te zien nog steeds goed!!! lekker met de vrouwen enzo!! je het het zoals altijd weer prima voor elkaar!!! wel vet dat je in egyte bent en zeker bij die piramides!!!
ook relax dat je nu op de brug mag want dat lijkt me idd wel een stuk chiller als in die machine kamer.. hoef je daar nu helemaal niet meer te zijn.. of af en toe nog eens..?
hoop je snel weer te spreken op msn dan kunne we een beetje bij praten!!
kan je daar ook smsen of niet..? of gaat je dat echt alles kosten!?!?
succes met de vrouwuh ouwuh!!
17 September 2007 - 12:21
Johanna:
Haai! Die eerste foto, is dat Clarissa in piramidaalse dracht? Zo te zien heb je het erg gezellig, en da's mooi!
We hebben afgelopen weekeinde geroetst op Neeltje Jans. Ik ben tweede geworden (ja, Bep is toch wel erg sterk), maar was wel eerder over de finish na de 80 km. Wind mee richting Ouddorp, mooi werk, teller niet onder de 40 km/u gezien (op de bochten na). Terug was andere koek, maar 't ging boven verwachting goed.
Mooiste van alles: Derk Gast heeft de sprint gewonnen van Nico Rienks!!!! Saa, wat ging dat hard, en loeispannend. In totaal is Derk 5e geworden, de beste Honteman. Aanstormend talent DJ van M verrastte vriend en vijand, wat kan die tactisch rijden!!! Haalt steeds op 't gemakje weer iemand in en heeft voor ieder een vriendelijk woord (of heet dat psychologische oorlogsvoering?): "Gaat lekker hé?" of "Kom, we gaan die anderen pakken!". Vervolgens voegt hij de daad bij het woord, de opgelopen roetser in grote verbijstering achterlatend... Ook Marco heeft het goed gedaan, veel beter dan vorig jaar. Mark deed een beetje lafjes, zeker de eerste dag, maar gister ging het beter. Dan hadden we nog Cees, Maarten, Axel en Mark M. De eerste drie bleven zo'n beetje bij elkaar in de buurt (sneller dan ik, maar ik heb ze bij de 80 km wel goed geklopt!!!), Mark M. deed sommige onderdelen op zijn eigen manier. Hoogst origineel, maar behoorlijk tijdrovend. Hij is bijvoorbeeld verdwaald in Renesse (tijdens de long distance) en heeft bij een restaurant aldaar gevraagd waar Neeltje Jans ook alweer ligt... Tja, zo kom je wel aan je kilometers!
Het was eigenlijk gewoon beregezellig, en ik denk dat we volgend jaar gewoon weer allemaal meedoen. Sommigen wellicht op een eigen ros...
Verder ga ik morgen dan eindelijk met vakantie naar Italië, dus zal ik mijn pennevruchten niet meer zo frequent aan de computer toevertrouwen. Maar niet getreurd, dat haal ik daarna weer ruimschoots in!
x Jo
P.S. 't is dat ik geen theologische aspiraties meer heb, anders zou ik je vast gewezen hebben op de treffende gelijkenis tussen jou en -toen nog- Abram (getrouwde vrouwen en kamelen enzo)... Dááág!!! -
26 September 2007 - 22:11
Medebewoner:P:
heey, zit jij ook in alexandria?? ik ben er net heen verhuisd.. waar zit jij ergens dan?? en welke opleiding??
xx naadjee.waarbenjij.nu