... - Reisverslag uit Gibraltar, Gibraltar van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu ... - Reisverslag uit Gibraltar, Gibraltar van Koen Dieleman - WaarBenJij.nu

...

Door: Koen

Blijf op de hoogte en volg Koen

27 Augustus 2007 | Gibraltar, Gibraltar

Heey vandaag naar gibraltar geweest! Was wel grappig in engeland met 32 graden! Engelse telefoon cellen en postbussen en engelse politie agenten.. twas egt super lekker tot erg warm… toen ik buitenkwam kon ik niets meer zien omdat ik geen fel daglicht gewent meer ben. Bij de arrivel deze morgen dikke mist in de straat van gibraltar. Dus was wel spannend want het is een erg druke vaarweg maar alles uiteraard goed gegaan.. de andere cadet had een walvis gezien dus das wel grappig.. maar ik was lekker in mijn machinekamertje aan het prutsen!

Zal wat leuke foto’s erbij doen groeten van mij uit het middelandse zee gebied(wat erg aangenaam is)

• 28 Augustus 2007 - 07:14

Pietd:

ha koen... vanuit een miezerig middelburg ......klinkt je verhaal over zon toch wel prettig......gisteren is mijn plan licht goedgekeurd ......dus werk aan de winkel en brood op de plank..........trouwens leuke reactie van buurman coen.........ga snel verder naar den Bosch,wat werk ophalen.......laters amigo piet